Thodex / 0q3dewwkhjdram - Thodex sistemi kapattı, açıklama yaptı.

Thodex / 0q3dewwkhjdram - Thodex sistemi kapattı, açıklama yaptı.. 2017 yılında faruk fatih özer tarafından koineks ismiyle kurulan şirket, kuruluş zamanına göre türkiye'nin dördüncü kripto para borsası oldu. 597 likes · 54 talking about this. Yerli kripto para borsası thodex, dün akşam saatlerinden bu yana kullanıcılarına sistemini kapattı. Thodex, bugün bambaşka bir konuyla gündemde. Thodex, kullanıcılarına daha da iyi hizmet verebilmek adına şu an bakım çalışmasında ve kısa bir süre sonra geri dönecek.

Thodex, kullanıcılarına daha da iyi hizmet verebilmek adına şu an bakım çalışmasında ve kısa bir süre sonra. Thodex oldukça büyük bir titizlikle tüm güvenlik kurallarına uygun olarak hizmet vermektedir. Get thodex total trading volume, trading fees, pair list, fee structure, and other cryptocurrency exchange info. Thodex resmi facebook hesabıdır türkiye'nin global bitcoin platformu. Yerli kripto para borsası thodex, dün akşam saatlerinden bu yana kullanıcılarına sistemini kapattı.

Cagfmovls7gi7m
Cagfmovls7gi7m from btcmagazin.com
Последние твиты от thodex (@thodexofficial). Get thodex total trading volume, trading fees, pair list, fee structure, and other cryptocurrency exchange info. Kapanan sitenin ardından gelen açıklamalar kafa karıştı. Bakım çalışması yaklaşık 6 saat sürecek olup, anlayışınız ve bize olan güveniniz. Son günlerde türkiye'de kripto varlıklara yatırım arttı. Ve diğer merak edilenler koinbox'da. Thodex members are given thodex kit gifts consisting of 1 piece of porcshe panamera 4, 100 pieces of apple watch, 50 pieces of sony playstation 4, 30 pieces of iphone 11, 30 pieces of samsung s10. Oğuz evren kılıç thodex olayındaki son durum ile ilgili bilgi vererek yatırımcılara ne yapmaları gerektiğini konusunda yol gösterdi.

Türkiye'nin i̇lk global lisanslı kripto para borsası.

Ve diğer merak edilenler koinbox'da. Türkiye'de işlem yapan thodex isimli sanal kripto para borsası kullanıcıları mağduriyetin son halkası oldu. Yerli kripto para borsası thodex, dün akşam saatlerinden bu yana kullanıcılarına sistemini kapattı. Thodex resmi facebook hesabıdır türkiye'nin global bitcoin platformu. Olaylar aslında sosyal medyada thodex kripto para borsasına yönelik birçok iddianın ortaya atılması ile. 2017 yılında faruk fatih özer tarafından koineks ismiyle kurulan şirket, kuruluş zamanına göre türkiye'nin dördüncü kripto para borsası oldu. Türkiye'nin i̇lk global lisanslı kripto para borsası. There are 42 trading pairs on thodex. Yerli kripto para borsası thodex, dün akşam saatlerinden bu yana kullanıcılarına sistemini kapattı. Bu sebeple uygulamayı kullanmak isteyenlerin kafasında herhangi bir soru işaretine mahal vermemektedir. Thodex için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yorumlarına bakarak karar verin. Kapanan sitenin ardından gelen açıklamalar kafa karıştı. Thodex ceo'su yurt dışına kaçtı!

Thodex, bugün bambaşka bir konuyla gündemde. Son günlerde türkiye'de kripto varlıklara yatırım arttı. Thodex, kullanıcılarına daha da iyi hizmet verebilmek adına şu an bakım çalışmasında ve kısa bir süre sonra geri dönecek. Kapanan sitenin ardından gelen açıklamalar kafa karıştı. Oğuz evren kılıç thodex olayındaki son durum ile ilgili bilgi vererek yatırımcılara ne yapmaları gerektiğini konusunda yol gösterdi.

Thodex Reviews Trading Fees Cryptos 2021 Cryptowisser
Thodex Reviews Trading Fees Cryptos 2021 Cryptowisser from cwstatic.nyc3.cdn.digitaloceanspaces.com
Yerli kripto para borsası thodex, dün akşam saatlerinden bu yana kullanıcılarına sistemini kapattı. Thodex oldukça büyük bir titizlikle tüm güvenlik kurallarına uygun olarak hizmet vermektedir. Thodex'i kullanan binlerce yatırımcıyı tedirgin. Kripto para borsasında neler oluyor. Son birkaç gündür ciddi iddialarla gündemden düşmeyen kripto para borsası thodex ile ilgili yeni iddialar ortaya atılmaya devam ediliyor. Thodex members are given thodex kit gifts consisting of 1 piece of porcshe panamera 4, 100 pieces of apple watch, 50 pieces of sony playstation 4, 30 pieces of iphone 11, 30 pieces of samsung s10. Thodex sistemi kapattı, açıklama yaptı. Thodex ceo'su yurt dışına kaçtı!

Eski adı koineks olan thodex 2017 yılında kurulmuştur ve 3 sene gibi kısa bir.

Thodex sistemi kapattı, açıklama yaptı. Olaylar aslında sosyal medyada thodex kripto para borsasına yönelik birçok iddianın ortaya atılması ile. Find out the most actively traded coin on thodex. Thodex, bugün bambaşka bir konuyla gündemde. Thodex isimli firmanın sahibine ulaşılamadığı iddia edildi. There are 42 trading pairs on thodex. Thodex resmi twitter hesabıdır türkiye'nin i̇lk global lisanslı kripto para borsası | twuko. Yerli kripto para borsası thodex, dün akşam saatlerinden bu yana kullanıcılarına sistemini kapattı. Get thodex total trading volume, trading fees, pair list, fee structure, and other cryptocurrency exchange info. Bu sebeple uygulamayı kullanmak isteyenlerin kafasında herhangi bir soru işaretine mahal vermemektedir. Türkiye'de işlem yapan thodex isimli sanal kripto para borsası kullanıcıları mağduriyetin son halkası oldu. Последние твиты от thodex (@thodexofficial). Thodex oldukça büyük bir titizlikle tüm güvenlik kurallarına uygun olarak hizmet vermektedir.

Oğuz evren kılıç thodex olayındaki son durum ile ilgili bilgi vererek yatırımcılara ne yapmaları gerektiğini konusunda yol gösterdi. Thodex, kullanıcılarına daha da iyi hizmet verebilmek adına şu an bakım çalışmasında ve kısa bir süre sonra geri dönecek. Thodex, bugün bambaşka bir konuyla gündemde. Thodex members are given thodex kit gifts consisting of 1 piece of porcshe panamera 4, 100 pieces of apple watch, 50 pieces of sony playstation 4, 30 pieces of iphone 11, 30 pieces of samsung s10. Thodex'e yöneltilen i̇ddialara borsadan yanıt geldi!

Turkish Cryptocurrency Platform Founder Vanishes Fraud Suspected News Dw 22 04 2021
Turkish Cryptocurrency Platform Founder Vanishes Fraud Suspected News Dw 22 04 2021 from static.dw.com
Siteye girişte şu şekilde bir uyarıyla karşılaşılıyor: Find out the most actively traded coin on thodex. Bakım çalışması yaklaşık 6 saat sürecek olup, anlayışınız ve bize olan güveniniz. Thodex, kullanıcılarına daha da iyi hizmet verebilmek adına şu an bakım çalışmasında ve kısa bir süre sonra geri dönecek. Thodex için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yorumlarına bakarak karar verin. Thodex sistemi kapattı, açıklama yaptı. Thodex resmi twitter hesabıdır türkiye'nin i̇lk global lisanslı kripto para borsası | twuko. Yeni bir tosuncuk mu yoksa site gerçekten bakımda mı? thodex tarafından yapılan açıklamada yeni ortaklarla iş geliştirdikleri ve bu nedenle platformu taşıdıkları belirtiliyor.

Thodex registered in turkey and have $619 347 513,038 volume in last 24 hours.

Thodex'e yöneltilen i̇ddialara borsadan yanıt geldi! Ve diğer merak edilenler koinbox'da. Thodex resmi twitter hesabıdır türkiye'nin i̇lk global lisanslı kripto para borsası | twuko. Thodex ceo'su yurt dışına kaçtı! Thodex trade volume and market listings. Thodex için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yorumlarına bakarak karar verin. 597 likes · 54 talking about this. Hesaplarına ulaşamayan kullanıcılar savcılıklara ulaşarak şikayetçi oldu. Get thodex total trading volume, trading fees, pair list, fee structure, and other cryptocurrency exchange info. Find out the most actively traded coin on thodex. Thodex, kullanıcılarına daha da iyi hizmet verebilmek adına şu an bakım çalışmasında ve kısa bir süre sonra. Son günlerde türkiye'de kripto varlıklara yatırım arttı. Eski adı koineks olan thodex 2017 yılında kurulmuştur ve 3 sene gibi kısa bir.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama